Ciulama de ciuperci

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 30 Oct 2017 | 7949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci amestecate (champignon albe, brune si pleurotus)
  • 3 cepe mici
  • 5-6 catei de usturoi
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri, sare si piper.

Se lasa pe foc pana se inmoaie, cam 20 min.

Smantana pentru gatit se amesteca cu o lingura de faina si usturoiul zdrobit, apoi se adauga peste ciuperci.

Se mai lasa cateva minute pe foc.

Se serveste cu mamaliga si cu patrunjel tocat pe desupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

oanapl 1

30.10.2017, 19:17

Yami! Fix pe gustul meu!

Rocsi 1

30.10.2017, 20:48

Ciulamaua ne cam place si noua!

mirela0911 1

31.10.2017, 07:02

Ce buna mancare!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci champignon